marți, 24 aprilie 2012

LOTD: Green smokey eyes

 Hey, girls ! What's up? :*:* Pentru astazi m-am gandit sa va arat un machiaj smokey cu verde. Din cauza blitzului nu prea se vede foarte bine verdele , dar voi remedia situatia.. Ideea e ca eu folosesc si un verde cu tenta de gri pentru ca sunt bruneta si nu mi-ar sta bine cu verde crud. Asa cum v-am tot spus, un machiaj trebuie personalizat, chiar daca ne place foarte mult in poza. Niciodata nu va iesi ca acolo :)
Am vrut sa aiba un pic tenta rock,m-am inspirat de la o motociclista pe care am vazut-o azi in oras si am zis ca ar fi frumos sa-i recreez machiajul.
 Acest tip de machiaj este potrivit pentru ten brunet, daca sunteti blonde in loc de verde inchis folositi un verde crud cu putin verde inchis in pliu si putin inspre arcada, si incercati un creion gri petrol, onix, dar nu foarte negru, pentru ca este pacat de tenul vostru. Avand in vedere ca e un machiaj destu; de strident, va recomand un ruj rozaliu, nu nude, pentru ca ar accentua paloarea tenului.
 

 De asemeni, pentru fetele care au fatza destul de lata, dar nu au ochii alungiti de la Mother-Nature, sau care au un mic defect la ochi ( trebuie sa fim cinstite, sa recunoastem,si sa recunoastem , ca nu e capat de tara)va recomand sa urmati forma ochiului, sa nu faceti colt ascutit, pentru ca accentuati defectul,iar noi trebuie sa disimulam:) Pentru asta sunt eu aici. In ceea ce priveste blushul, in momentul aplicarii, pentru fata lata, faceti gura de peste si aplicati exact in acel spatiu. Daca aveti buza de jos mai mare fata cea de sus ca mine aplicati un creion bej, sau roz nude, doar pe linia buzei de sus,nu si pe cea de jos,pentru a creea iluzia de volum.

  Acest machiaj merge mai ales seara, ziua e putin cam prea strident. Va pooop:*:*:*:*
Ca si produse folosite, am folosit Avon si Ada, si fond de ten Kallos nr.2 Perfection Makeup.P.S. Daca doriti pareri, sugestii,aveti cerere, contact me pe mydailybeauty@yahoo.com sau lasand pe blog un comentariu :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu