luni, 23 aprilie 2012

Review Avon True Color Quad Mocha Latte

Buna:* Revin cu o noua postare, de aceasta data quad-ul  meu preferat din intreaga gama, si anume Mocha Latte. Imi place acest fard pentru ca poate fi folosit la crearea muultor look-uri, desi este putin pretentios. Stiu..nu  pare la prima vedere, dar la a doua vedere veti constata ca asa e. In postarea anterioara am uitat sa mentionez ca Pink Sands il recomand cu calduura blondelor, iar Mocha Latte brunetelor. Acesta arata cam asa:


     Trebuie sa va spun, fetelor, ca fardul nr 4 este fffffoarte bun pentru sprancene.Da un finish foarte curat si foarte natural.


Nu este un fard foarte simplu de folosit pentru ca un machiaj mat necesita o tehnica de blending foarte bine stapanita si mai ales necesita un ten foarte bine pregatit cu baza, fond de ten, corector ,si mai ales iluminator pentru a nu accentua paloarea tenului. De asemeni, este un fard care merge foarte bine pentru tenul  bronzat si mai ales pentru tenul masliniu gen Eva Longoria. In acest caz veti avea un natural look iar in cazul in care aveti tenul alb veti obtine un look gen Kate Middleton. Daca va place de ea, acest fard este alegerea potrivita:)

  Pretul este unul destul pe bun, pe termen lung, sunt foarte pigmentate si rezista pe pleoape cam 8 ore chiar si mai mult :)

   Eu vi-l recomand cu caldura .Astept parerile voastre cele care il aveti *Va poop..Noapte buna:*

P.S. Daca doriti pareri, sugestii,aveti cerere, contact me pe mydailybeauty@yahoo.com sau lasand pe blog un comentariu :

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu