vineri, 13 aprilie 2012

Review : Intaritor de unghii Farmec



Buna, fetelor :* Astazi am vrut sa va fac un review la un intaritor de unghii , pentru ca mereu imi aud prietenele ca li s-au rupt unghii , ca nu le cresc etc. Mi se pare cel mai bun intaritor deoarece chiar iti intareste unghiile si ajuta si la cresterea lor , iar unghia nu se mai exfoliaza apoi deloc . Pentru a avea un rezultat cat mai bun trebuie sa te dai 2 saptamani zilnic cu el si apoi inainte de orice aplicare a ojei . Despre cantitate ce sa zic .. este buna dar se termina cam repede :d , dar raportul calitate - pret este unul foarte bun .  Un punct slab  ar fi mirosul  ( nu prea imi place :d ) si daca ai o bubita la unghie cat de mica te ustura de mori :| .Intaritorul arata asa  :


pupici :*

P.S. Daca doriti pareri, sugestii,aveti cerere, contact me pe mydailybeauty@yahoo.com sau lasand pe blog un comentariu :)

2 comentarii:

  1. Am folosit si eu intaritorul si chiar este foarte bun.. dar nenoroceste cuticulele in ultimul hal.. plus ca daca il apropiam de ochi:)) nebunie..
    dar e f bun, isi face treaba repede

    RăspundețiȘtergere
  2. Da ai dreptate, incearca sa te dai mai de la jumatatea unghiei astfel eviti mult mai multe problemute :D si mie mi se pare foarte bun :*

    RăspundețiȘtergere