joi, 12 aprilie 2012

Review: Ruj Avon Moisture Seduction Tangerine


Review: Ruj Avon  Moisture Seduction  Tangerine

  Buna, fetele :* De azi, am hotarat ca pe blogulet sa fie si reviewuri, pentru a va ajuta pe voi sa va faceti o parere despre produsele pe care le doriti si sperati la o parere obiectiva.
   Pentru azi, am decis sa fac un review la un ruj cu o nuanta destul de cautata de la Avon, tocmai pentru ca este o nuanta versatila, cu care se pot crea multe lookuri:)  Nuanta este Tangerine.

  Ei spun asa: 



 Acum buzele tale au tot ce isi pot dori: hidratare cremoasa si culoare bogata intr-un singur ambalaj! Formula unica a rujului asigura hidratare timp de 24 de ore. Buzele sunt mai moi, mai catifelate, mai pline.


   Real , rujul arata asa:





      In opinia mea, este un ruj care merita toti banii, desi in ceea ce priveste rezistenta, in momentul cand mananci ramane doar contutul buzelor..:) in rest, tine foarte mult :) De asemeni, hidrateaza buzele, este cremos, dar este necesara folosirea unui balsam de buze inaintea aplicarii lui, pentru ca lasa cute pe buze si nu are un aspect tocmai placut:) Are o aplicare precisa, forma rujului facilitand acest lucru si, asa cum am spus mai sus, poate fi folosit la mai multe makeup uri:)
   Sugestiile mele ar fi la un machiaj smokey de zi cu pudra bronzanta, sau un machiaj pin up cu fard bej. De asemeni poate fi folosit si la no make up look daca vreti sa atrageti atentia asupra buzelor.
  In concluzie, ca sa nu va plictisesc, parerea mea este ca merita banii, este foarte, foarte bun, si chiar o cantitate generoasa :) Eu vi-l recomand din toata inima:)

P.S. Daca doriti pareri, sugestii,aveti cerere, contact me pe mydailybeauty@yahoo.com sau lasand pe blog un comentariu :)
 Kiss:* 

Un comentariu:

  1. culoarea asta o am si eu.. si imi place fff mult.. si textura rujului e superba, imi place per total mult

    RăspundețiȘtergere