luni, 14 mai 2012

Review: Avon Extralasting Lipstick -Rose Creme

Hello, fetelor !!! Ce faceti ? Pentru astazi m-am gandit sa va arat un ruj pe care eu il indragesc enorm si pe care il port zi de zi. Este vorba despre rujul din noua gama Avon si anume Extralasting.
 
  Ce spune Avon:  Vei arata minunat la orice ora. O noua colectie de machiaj cu formule imbunatatite care asigura o persistenta de durata.Mai mult decat persistenta..Acoperire, confort, culoare si hidratare pe masura asteptarilor tale. Culoare ce persista pana la 8 ore. Pana la 12 ore de hidratare si protectie datorita SPF 15.Acoperire uniforma si efect satinat.



  Ce spun eu:  Este un ruj extraordinar de frumos, viu, pigmentat, rezistent. Este un rosu trandafiriu care complimeteaza orice fel de ten , si desi este rosu, poate fi folosit si intr-un machiaj mai evident al ochilor. Are o rezistenta destul de mare, in jur de cateva ore, dar sunt un pic reticenta in ceea ce priveste hidratarea, pentru ca are "efectul de strangere a buzelor". Este singurul lui punct slab. Intr-adevar are un aspect mat, satinat, si o aplicare foarte precisa. Nici daca iti tremura mana nu e sansa sa depasesti conturul buzelor.
   Raportul calitate-pret este unul foarte bun si foarte convenabil,si il recomand din toata inima.
  Voi l-ati folosit? ce nuanta? ce parere aveti ?



P.S. Daca doriti pareri, sugestii,aveti cereri, contact me pe mydailybeauty@yahoo.com sau lasand pe blog un comentariu :).Va poopz

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu