sâmbătă, 25 august 2012

Accelerarea cresterii parului

    Buna, fetelor !! Pentru astazi, m-am gandit sa va vorbesc despre o problema care preocupa multe fete, si anume cum sa ne facem parul sa creasca mai repede. Stim cum este sa ne dorim o schimbare de look si cum cel mai usor de schimbat este parul, acolo si apelam, si  nu schimband doar culoarea ci si scurtand lungimea parului. Dupa cateva zile....regretam si ne dorim lungimea pe care am lasat-o in urma.
     Pentru toate, insa, exista  diverse solutii, chiar daca nu dau rezultate peste noapte. Este bine de stiut ca atunci cand pornim la drum trebuie sa avem grija la alimentatie. Trebuie sa renuntam la dulciuri, grasimi, bauturi acidulate si alcool, si sa bem cel putin 2 litri de apa pe zi, pentru a mentine hidratarea parului. De asemeni, trebuie sa includem in alimentatie fructe, legume, alimente care contin fier, vitamina B, E, si este bine ca zilnic sa consumam un iaurt pentru ca are calciu, atat de necesar  parului. Daca am urmat acesti pasi, reusita este garantata. Stim cu totii ca parul creste cam 1 cm-2  pe luna, dar urmand acesti pasi ori il putem mentine la 2, ori il putem creste la 3, asta depinzand de fiecare in parte si de particularitatile fiecarei persoane.
     Trecand la nivelul exterior, acum putem vorbi de tratamente. Pentru inceput, eu va recomand masajul capilar. In fiecare seara, inainte de culcare,masati-va scalpul cam 1-2 minute. Acest lucru va stimula circulatia sangvina la nivelul scalpului si astfel cresterea parului va fi accelerata. Din proprie experienta, eu va recomand   clatirea parului cu ceai de rozmarin. Face minuni !! o data pe saptamana, dupa ce va clatiti de sampon, va clatiti cu ceai de rozmarin foarte concentrat, si nu mai dati cu apa. Lasati asa.Va va face parul  mai lucios, si cresterea lui va fi accelerata. Un alt tratament este constituit de amestecarea a unei sticlute cu ulei de ricin, cu un galbenus si o fiola de vitamina E. Eu spre exemplu nu l -am incercat pentru ca nu -mi place ca ramane parul uleios.
      Acestea fiind zise, va doresc succes si pentru orice sfat sau cereri, nu ezitati sa ma contactati ! va pup !

 P.S. Daca doriti pareri, sugestii,aveti cereri, contact me pe mydailybeauty@yahoo.com sau lasand pe blog un comentariu :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu