sâmbătă, 5 mai 2012

Review & swatch : Avon eye shadow true colour mystery

 Buna, fetele !! pentru astazi v-am pregatit un review la o paleta noua din cadrul gamei Avon True Colour Quad de la Avon si anume nuanta Mistery. Se pare ca Avon revigoreaza ambalajul prezentandu-ne o noua fata gen matase.
  Fardul are 4 nuante, un lila deschis ce poate fi asociat noii oje nuanta Romance+ tot de la Avon, un nude lucios, un corai lucios dar care are un finish semi mat si un maro mai inchis pentru definirea conturului, dar poate fi folosit si pentru sprancene in caz ca este folosit de fete cu sprancene deschise la culoare, gen russian girls sau scandinavian girls, si are o cantitate generoasa de produs.
  Din punctul meu de vedere, este un fard destinat mai mult persoanelor cu tenul deschis , pe tenul inchis neavand un pigment exact ca si in cutie, si este un fard ce poate fi folosit mai mult de zi. Este un fard foarte pigmentat, dar subtil, si cu ajutorul carora se pot crea lookuri reusite. Eu vi-l recomand :)
Asa arata fardul in realitate:

P.S. Daca doriti pareri, sugestii,aveti cerere, contact me pe mydailybeauty@yahoo.com sau lasand pe blog un comentariu :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu