joi, 23 august 2012

Ingrijirea tenului gras,mixt,normal,uscat

    Buna, fetelor ! M-am gandit sa va propun si alt gen de postari,cum ar fi despre ingrijirea tenului. Foarte multe dintre noi poate nu stiu cum sa isi evalueze tenul corect, de aceea m-am gandit ca v-as putea fi de ajutor.
     Sa incepem :

  Tenul gras - este un ten lucios, uleios, pe care nici o pudra nu rezista. Foarte multe fete fac greseala de a nu-l hidrata si folosesc creme pentru a-l usca. Este o mare greseala pentru ca si el trebuie hidratat iar cea mai buna metoda este de a folosi o crema pe baza de apa. De asemeni, este bine de folosit o lotiune astringenta, dar cel mai bine, in opinia mea, este, ca o data pe saptamana, sa stoarceti o  lamaie sau o portocala, si cu o discheta demachianta va tamponati tenul, seara. Este cel mai bun astringent.  In ceea ce priveste machiajul, este bine a se folosi un ten matifiant, pudra, si a se evita farduri cu consistenta cremoasa.

  Ten mixt - este un ten gras in zona T, dar restul fetei cu structura normala. Este cel mai intalnit ten, si necesita o ingrijire foarte atenta. Si eu am ten mixt, dar cu o mica tendinta spre gras, si de obicei folosesc o crema hidratanta dar pe toata fata, lotiune tonica seara dupa demachiere si din cand in cand fac un masaj abraziv cu  tarate sau malai amestecata cu putin ulei de masline si un galbenus. In cazul meu da rezultate ! Ca si cosmetice, este bine sa folositi fondul de ten utilizat zilnic dar trebuie sa va pudrati zona T. De asemeni , e bine vara sa evitati fardurile cu consistenta cremoasa.

 Ten normal - fetele posesoare de un ten normal sunt norocoasele Terrei !! Pot folosi orice crema, orice fond de ten, masca, produs cosmetic, orice !! Este insa  bine sa folositi si voi o lotiune tonica in fiecare dimineata si seara si o masca din cand in cand !!!!

 Ten uscat - acest tip de ten este unul foarte greu de combatut, dar nu imposibil ! Important este sa folositi o crema intens hidratanta,mai ales iarna, iar  printre cele mai bune este APIDERMIN. De asemeni, este buna o masca cu galbenus de ou, cu banana, care sa-l hidrateze intens si sa indeparteze senzatia neplacuta "ca strange pielea".Foarte important este sa evitati lotiunea tonica, deoarece, dupa cum bine stiti, are efect astringent. Pentru machiaj, trebuie sa folositi fond de ten pe baza de ulei ,cum sunt cele compacte, si de asemeni, puteti folosi farduri si blush cremoase.

  Sper sa va foloseasca sfaturile mele, si pentru orice intrebare, parere, cerere , nu ezitati sa ma contactati.
La revedere !:*

 P.S. Daca doriti pareri, sugestii,aveti cereri, contact me pe mydailybeauty@yahoo.com sau lasand pe blog un comentariu :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu